Áprilisban

05. Péntek 21:00 - PERPETUUM

A Perpetuum zenekar eredetileg jazz kvartettként alakult 2017 tavaszán, azonban a próbák során nagyon hamar kiderült, hogy az átharmonizált standardek helyett, jobban szeretnek saját dalokat alkotni és játszani.
Zenéjüket nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem. Stílusuk több műfajból táplálkozik, amelyben megtalálhatóak experimentális, pszichedelikus és elektronikus elemek is. Különböző élethelyzetekből és előadóktól merítik az inspirációt, ezért a Perpetuum dalok igazi stíluskavalkádot hoznak létre, ahol a progresszív jazz mellett felfedezhetjük a melankolikus art-popot is.

Girincsi Fruzsina - ének
Takács Dániel - gitár
Sárosi Áron - basszusgitár
Holb Alexandra - dob

Kezdés/Start: ~21:00
Belépő/Ticket: 800 HUF

06. Szombat 21:00 - BLUES FROM HELL - "A tavasz 23 pillanata"

Balogh László - gitárszóló
Kovács Lajos - ének, hamonikaváltó
Kónya Levente József - gitárnyűvő
Pércsi Sándor - basszusgitárelejtő
Sándor Balázs - dobverő

Vendégek:
Juhos Nándor - gitár
Tóth Ilona Csilla - ének
Somogy Viktor - gitár, ének - Matchboys

Belépő: 800HUF

 

10. Szerda 21:00 - The Wax Road (Moldovai Köztársaság)

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLatOrL0KgOhtBPCCiHBUUSLsO9rPsUN8B

"A The Wax Road rockzenekar tagjai a Moldovai Köztársaság "legeurópaibb" városából, Ungheniből érkeznek hozzánk.
Sok-sok próba és kemény drog elfogyasztása árán (pl. cukormentes tea) született meg első nagylemezük "Rambler in the Dark" címmel."

Magyarországon először itt, Debrecenben találkozhatunk velük. Mutassuk meg nekik, milyen a híres magyar vendégszeretet! :)

Kapunyitás: 20:00
Kezdés: ~21:00
Belépő: 800 Ft

 

12. Péntek 21:00 - PONIKLO akusztik

Poniklo Imrét leginkább az Amber Smith zenekar frontembereként, vagy Yonderboi-jal közös daluk ("Were You Thinking Of Me?") révén ismerheti az ország, de írt már poplemezt Hámori Gabriella színésznőnek is, és alkalmi zenekarával, a The Poster Boy-jal 2014-ben Fonogram díjat nyertek, amivel japán akusztikus turnén is jártak. 2016 októberben jelent meg második magyar nyelvű szólólemeze, az Amber Smith-nek pedig 2017 tavaszán jelent meg hetedik, ''New'' című albuma.

A jól ismert frontember most szólóban - illetve gitár+szinti (Seltsam János - Meztelen Diplomaták) kísérettel, akusztikusan játssza szerzeményeit (és néhány feldolgozást). Az amber smith jelenleg új albumon dolgozik, így esélyesen az INcognitoban lehet hallani majd néhány új számot.''

Belépő: 800 Ft

13. Szombat 21:00 - RETRONOME

A Retronome zenekar ismét egy klubkoncerttel örvendezteti meg a nagyérdeműt!
Műsoron a 80-as évek kopaszkutya korszakát idéző Hobo Blues Band feldolgozások megfűszerezve Jimi Hendrix,Radics Béla,P.Mobil és Deák Bill dalokkal! Persze a saját számok sem maradhatnak el!

A zenekar tagjai:

Réti Tibor (ének,basszusgitár)
Dobó Norbert (gitár,ének)
Abuczki Norbert (gitár)
Kovács Géza (dobok)

A belépő 800Huf
Start:21:00h
Mindenkit szeretettel várunk!

 

17. Szerda 20:00 - Willy Wonka & The Loompaz

A zenekar tagjai:

Dorottya Hadházi - ének
William "Wonka" Kothalawala - guitar, stand-up
Péter Orbán - gitár, ének
Edward Kothalawala - dob
János "Perényi" Petrényi - basszus
Benedek Rácz - billentyű

Kapunyitás: 19:30
Kezdés: 20:00

19. Péntek 21:00 - twentees // FÁK ALATT

Fák Alatt Zenekar:
Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, mi pontosan ebből a műfajból kiindulva szerettünk volna valami újat csinálni. A klasszikus dob-basszus-gitár felállás mellé becsempésztünk egy hegedűt, sok-sok indiet hallgattunk, és így érkeztünk el a mához: a bölcsészdance-hez. Ezt egy interjún ragasztották ránk félig-meddig gúnyosan, de mi ezt magunkévá tettük, és azóta ez egyet jelent a FAZ-zal.

🔊 https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=19AAe8OjYIA

twentees:
A Twentees tagjai az MTV-korszak gyermekei – délutánonként ott ültek suli után a TV előtt, amikor a 2000-es évek elején új hősöket avatott az amerikai mainstream. Amikor évekkel később találkoztak és zenélni kezdtek, ez volt számukra a közös nevező: popos, fülbemászó gitárzenéjükben a magyar szövegeket egyedülálló módon ötvözik az angolszász zenei hatásokkal. Dalaikban egyaránt megjelenik a popzene és a garázsbandák hatása is, szövegeik elsősorban generációs problémákról szólnak, ezt hangsúlyozza legutóbbi kislemezük, az Y-sztorik is. A több szakmai díjat is magáénak tudó zenekar eddig két nagylemezt adott ki, Debrecenbe épp a frissen megjelent harmadik albumukkal érkeznek.

🔊 https://www.youtube.com/watch?v=jF0Wx9-kioU

Zenekari támogatás/belépő, kinek hogy tetszik: 800 ft

 

20. Szombat 21:00 - TEJ & Köpönyegforgatók

SZUBPOP A VÁROSBAN! Az új lemezével turnézó Tej életében először játszik Debrecen városában, hogy teljesen indokolatlan zenéjével javítson valamit a közízlésen. Vagy rontson. Ha még lehet.


Társai a bűnben a drágalátos és finom alterpopot játszó Köpönyegforgatók.

Belépő: 800 Ft

 

24. Szerda 20:00 - Cz. K. Sebő & Norbert Kristóf 

 

 Cz.K. Sebő (Platon Karataev) és Kristóf Norbert (American Mercury, Sobieski, Winter Tale Summer Cry) egyszálgitáros szólóestje.

Jegyek: 800 Ft

-------------------------------------------------------------------------

Kristóf Norbert (vagy fordítva, angolosan Norbert Kristof - mindkét néven szokott szerepelni) hazai dalszerző-gitáros-énekes. A Miskolcon született, de Budapesten élő dalnok zenei ízlését a kilencvenes évek alterock-kínálata, közelebbről a Nirvana, a Cure, a Sonic Youth és a Radiohead alakította, de hatottak rá olyan emblematikus dalszerzők is, mint Elliott Smith, Damien Rice vagy a Bright Eyes. E hatásokból, saját szűrőjén keresztül alakította ki a rá jellemző, karakteres, „kristófnorbis”, álomszerű-melankolikus világot. Norbi újabban zenekar híján egyetlen akusztikus gitárral áll a színpadra, hogy átalakítva bár de mégis eredetiségét megőrizve előadja az elmúlt 10 év dalait.

Youtube: https://www.youtube.com/user/norbertkristof
Instagram: https://www.instagram.com/norbert_kristof/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5A6YhlAy1o9240KkBlIjvT

-------------------------------------------------------------------------

Cz.K. Sebő-t leginkább a Platon Karataev egyik frontembereként ismerhetjük. Szólóprojektjében a melankóliára, a lassúságra és a könnyűségre fókuszál. Az alapvetően amerikai folk hagyományokra építő dalszerző koncertjeire egyedi, személyes hangulat jellemző. Fő témái az elmúlás, a szomorúság megélése és a belső világ határtalansága.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=RS5m9K6gYGo&list=PLtIzvBAfjUCIQH91Gs-FMnnU8OM7DsqKB
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2Z5e8WaueWpu4mFulrLMAM
Instagram: https://www.instagram.com/czksebo/

 

26. Péntek 21:00 - KARMAPIRIN "rockusztik"

A KARMAPIRIN zenekar a nyíregyházi Szüret Alkotóműhely vezető zenekara. A most 5 éves formáció az elmúlt években több átalakuláson ment keresztül. Korábban Mankó Éva és Oláh Ibolya is énekelt a zenekarban, 2014. nyarától Szakos Andrea tölti be a frontember szerepét. A tiszavasvári lány a Megasztár 6. szériájában Radics Gigivel párbajozott a győzelemért, végül előkelő második helyezést ért el. Az énekesnő dalszerzőként és szövegíróként is dolgozik. A zenei arculat Király István gitáros-dalszerző (G-jam Project, Gitárpárbaj) 2015-ben történt érkezésével végleges formát öntött, a zenekar 2016. februárjától 4 taggal dolgozik. A KARMAPIRIN szerepelt már a Magyar Rádió MR2 Akusztik című műsorában, az A38 hajón felvett koncertjét többször közvetítette a Petőfi TV, 2014-ben Nyíregyháza városát képviselte a budapesti Magyar Dal Napja elnevezésű rendezvényen, évente több mint 30 koncertet ad az ország klubjaiban és fesztiváljain, határon túli fesztiválok és klubok rendszeres fellépője.

A KARMAPIRIN kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményeket játszik. A banda első, Cirkusz című nagylemeze 2017. júniusában jelent meg. A korong producerei a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega, valamint a Desperado lemezeit is jegyző debreceni hangmérnök páros. A KARMAPIRIN azon kevés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei könnyűzenei produkció egyike, akinek az elmúlt néhány évben sikerült kilépnie az országos zenei piacra.

Belépő: 800 Ft

27. Szombat 21:00 - SIMPLE BLUES BAND

 

A zenekar tagjai
Molnár László -dob
Balogh László -gitár
Ádám Sándor -basszus
Csontos Péter -gitár,ének
 
 
Belépő: 800 Ft

 

 

 

 

Címünk

  • 4029 Debrecen,
    Eötvös utca 11/A

Kapcsolat

  • 06 52 599 427
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 24:00
Péntek - Szombat: 16:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 24:00

Céginformáció

CULT-INCO Korlátolt Felelősségű Társaság
(Cg.09-09-024618, adószám: 24331467-2-09)
székhely: 4032 Debrecen, Mikszáth Kálmán utca 7. 2. em. 1.