Magunkról

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen programokkal várja vendégeit.

Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek legkülönfélébb társműfajainak képviselői adnak hétről hétre koncertet. Debreceni zenekarok mellett szerepeltek már - az ínyenc törzsközönség előtt - nyíregyházi, budapesti, miskolci, erdélyi zenekarok is, de átutazóban vendégünk volt már belga, francia, cseh formáció is.

A jazz műfajainak képviselői mellett megmutatkozási lehetőséget biztosítunk hagyományőrző zenekaroknak vagy a népzenei irányzatok képviselőinek is. Hangsúlyos célkitűzésünk a városban élő, zenélő fiataloknak megmutatkozási lehetőség biztosítása.
A vendéglátóhely falait havonta cserélődő fotó vagy festmény kiállítások képei színesítik.

Fellépőink voltak az elmúlt években többek között Babos GyulaPély BarnaKarafiáth Orsolya és Legát Tibor, az ef.Zámbó Happy Dead Band, a Balaton zenekar, a Selfish Murphy, Szabó BenedekSzatmári Juli, Kovács Linda és Bögöthy Ádám.

Rendszeresen visszatérő fellépőink közé tartozik például az Éva Presszó, a Bordó Sárkány Régizene Rend, a Szüret Utcza, a Karmapirin, a Zakar Jazz Quartet, a Malaga Quintetfergeteges hangulatú koncerteket adtak már többször is az Incognitoban a Parno Graszt zenészei is. 


bemutVideoért kattints a képre!

Alkalmanként nagyon szívesen bocsájtjuk az együttesek rendelkezésre az Incognito Club helyiségét klipforgatásokhoz illetve zenekari fotózásokhoz is.

Nyertesei voltunk a Nemzeti Kulturális Alap "Cseh Tamás Program" klubtámogatási pályázatának, melynek keretében 2014 decembere és 2015 májusa között nyolc kiváló zenekart tudtunk vendégül látni.

2017 októbere és 2018 márciusa között a NKA Hangfoglaló Programjának pályázatán elnyert támogatással 14 emlékezetes koncertet valósítottunk meg.
 nkalogo     csehtlogo     Hangfoglaló logo 1

 

Címünk

  • 4029 Debrecen,
    Eötvös utca 11/A

Kapcsolat

  • 06 52 599 427
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 24:00
Péntek - Szombat: 16:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 24:00

Céginformáció

CULT-INCO Korlátolt Felelősségű Társaság
(Cg.09-09-024618, adószám: 24331467-2-09)
székhely: 4032 Debrecen, Mikszáth Kálmán utca 7. 2. em. 1.